Archive for 13 ožujka, 2021

International School

Algebrina međunarodna škola je sinonim za kvalitetno i učinkovito učenje. Čekaju te najbolji programi, najbolji predavači i nezaboravna iskustva.

Digitalna akademija

Pretvorit ćemo vašeg mališana u pravog digitalnog nindžu. Gradimo sasvim drukčiji način razmišljanja. Potičemo kreativnost i komunikacijske vještine. Učimo klince računarstvu i zabavnim stvarima poput robotike, 3D dizajna i izrade igara.

Executive MBA

Program namijenjen e-voditeljima; profesionalcima i talentima koji žele voditi korporativnu digitalnu preobrazbu ili učinkovito započeti inovativni poslovni pothvat u svijetu digitalnih mogućnosti.

Certifikacijski seminari

Svoje znanje i trud uložen u specijalistička znanja informatičkih tehnologija u Algebri možete potvrditi pohađanjem edukacije, polaganjem i stjecanjem najtraženijih informatičkih certifikata.

Visoko učilište

Zakorači prema zanimljivoj karijeri i novim izazovima uz Algebru. Pokazat ćemo ti kako napredovati u svijetu koji se stalno mijenja. Jer želimo da u životu radiš ono što voliš i postaneš izvrstan u tome.

Obrazovanje odraslih

Odluka o vlastitoj edukaciji važna je i dalekosežna. Izaberite iz najveće ponude programa obrazovanja. Bilo da započinjete karijeru ili ju želite usmjeriti ka novim izazovima, kod nas ćete pronaći sve što tražite.