Otvorene prijave za edukaciju za Python developere

Računalno programiranje postao je sektor u kojemu je moguće vrlo brzo pronaći posao – i to dobro plaćen. Do prije nekoliko godina na tržištu su se tražili bilo kakvi programeri. Danas je branša postala vrlo segmentirana, te se za rad u njoj traže specijalizirana znanja različitih programskih jezika.

Edukacija je prilagođena početnicima

Programskih je jezika mnogo i većina programera se specijalizirala za jedan ili nekoliko njih. Python je moćan, fleksibilan programski jezik koji se može koristiti za razvoj web aplikacija, za kreiranje igrica i još puno toga. Lak je za učenje, a ujedno široko primjenljiv u mnogim znanstvenim područjima za istraživanje podataka, te u sve popularnijim zelenim tehnologijama.

Cilj ove edukacije je upoznati vas s osnovama Pythona i osposobiti za daljnje samostalno usavršavanje. Edukacija je prilagođena početnicima bez ikakvog iskustva u programiranju.

image
image
image

Program osposobljavanja za poslove Python developera trajat će 240 sati, a mogu ga upisati osobe iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s minimalno završenom srednjom školom. Nastava, od čega 51 sat teorijske nastave i 189 sati vježbi na računalu, izvodit će uživo ukoliko epidemiološke mjere to budu dozvoljavale ili ako situacija bude zahtijevala – online prijenosom u stvarnom vremenu.

Programiranje u programskom jeziku Python otvara vrata zapošljavanju u mnogim industrijama, a prije svega u sektoru obnovljivih izvora energije koji će u budućnosti biti jedan od najbrže rastućih gospodarskih sektora.

Polaznicima osigurana veća zapošljivost

Program edukacije polaznicima će pružiti sveobuhvatnu edukaciju i povećati njihovu konkurentnost, kako na hrvatskom, tako i na europskom, ali i svjetskom tržištu. Nadalje, povećat će i mogućnost prvog zaposlenja, prekvalifikacije, samozapošljavanja te rada u specijaliziranim agencijama i tvrtkama iz različitih industrija.

Leave A Comment